meesterexamen patissier 2018

Meesterexamens verplaatst naar najaar 2021

Vereniging de Meesters heeft besloten om de Meesterexamens Boulanger en Patissier te verplaatsen naar het najaar 2021. Inschrijven is nu mogelijk tot en met 16 oktober 2020.

De afgelopen periode is er door de uitbraak en bestrijding van het coronavirus veel gebeurd in de wereld. Ook voor de organisatie van beide meesterexamens heeft dit gevolgen. Voorzitter Reginald Weeber: “Sommige onderdelen van het examentraject kunnen wij nu niet goed uitvoeren of zijn nog onzeker in welke vorm het kan worden uitgevoerd. Daarom hebben wij als vereniging besloten om het examen vier maanden op te schuiven. In het najaar van 2021 gaan wij een mooi praktijkexamen neerzetten!”.

Aanmelden blijft mogelijk
De voorwaarden om aan één van deze examens deel te nemen, zijn te vinden op de website onder Meester Boulanger en Meester Patissier. Hier kunnen de kandidaten zich tot en met 16 oktober aanmelden. Voor beide examens doorlopen de kandidaten een intensief selectietraject dat bestaat uit vier onderdelen: 1. Beoordeling c.v. 2. Portfolioronde 3. Theorie Examen en 4. Praktijk Examen. Iedere bakker die voldoet aan de voorwaarden kan zich aanmelden.

Vereniging de Meesters
Op dit moment telt de Vereniging de Meesters negen Meesters. Dit zijn Robèrt van Beckhoven, Hidde de Brabander, Peter Bienefelt, Wilfred Haafs, Daan Hesseling, Hiljo Hillebrand, Mark Plaating, Wietse Schiere en Rudolph van Veen.

Naar alle berichten

BakkersLeague
p/a Postbus 332, 2800 AH Gouda
info@bakkersleague.nl — Tel. 0182-693030

BakkersLeague wordt mogelijk gemaakt door:
SSF Bakkersbedrijf
Stichting Jeugdvakwedstrijden
Gouden Gard
BakkersVakWedstrijden
Team Boulangerie
Nederlands Patisserie Team
Meesters Bulanger Patissier
Copyright © 2015-2024 NBOV BakkersLeague. Disclaimer