Meedoen aan wedstrijden voor scholen/werkgevers

Het meedoen aan wedstrijden biedt leerlingen een podium en de kans om uit blinken binnen hun vakgebied. Tijdens wedstrijden moeten de deelnemers in een bepaalde tijd een opdracht uitvoeren waarop ze worden beoordeeld. Leerlingen worden uitgedaagd en dan wordt zichtbaar hoe het is gesteld met kwaliteiten als vooruitdenken, praktijkproblemen oplossen en omgaan met tijdsdruk. De ultieme uitdaging voor een leerling om te laten zien wat hij of zij kan. Bovendien is het een ervaring die later altijd van pas komt.

Als school of werkgever hoop je natuurlijk dat je leerling als beste uit de bus komt. Dat is niet alleen een leuke opsteker voor de leerling zelf, maar ook een mooie reclame voor de opleiders! Kennis bijbrengen, liefde voor het vak, inzet en creativiteit. Dat is waar het om gaat tijdens wedstrijden.  

Promotiemateriaal

Om deelname aan wedstrijden te promoten onder uw leerlingen kunt u onderstaande communicatiematerialen downloaden. Naast het logo van BakkersLeague zijn er diverse posters en flyers beschikbaar die u na het downloaden kunt (laten) printen en ophangen in een ruimte waar uw leerlingen het zien.

BakkersLeague
p/a Postbus 332, 2800 AH Gouda
info@bakkersleague.nl — Tel. 0182-693030

BakkersLeague wordt mogelijk gemaakt door:
SSF Bakkersbedrijf
Stichting Jeugdvakwedstrijden
Gouden Gard
BakkersVakWedstrijden
Team Boulangerie
Nederlands Patisserie Team
Meesters Bulanger Patissier
Copyright © 2015-2024 NBOV BakkersLeague. Disclaimer