Aanmelden Talentenprijs en Gouden Gard is nog mogelijk

De wedstrijden om de Talentenprijs en de Gouden Gard vinden gaan dit najaar door. Op 13 oktober nemen de kandidaten het tegen elkaar op bij het Miele Experience Center in Vianen.

Er zijn al volop aanmeldingen voor beide wedstrijden, maar ook de laatste beschikbare plaatsen willen we invullen. Aanmelden kan nog tot 1 juli 2020 via de site van de Gouden Gard. Voorzitter Hidde de Brabander: “Deze week hebben we met de werkgroep en de wedstrijdlocatie om tafel gezeten en alle onderdelen van de wedstrijd doorgenomen. We nemen alle RIVM-maatregelen in acht en gaan binnen de mogelijkheden die er zijn een mooie wedstrijddag en prijsuitreiking organiseren. Helaas met minder bezoekers dan gebruikelijk, maar het zal niet minder feestelijk worden!”

Deelnemers aan de Talentenprijs leveren twee gelijke desserttaarten in waarbij rekening moet worden gehouden met het thema Steam Punk. De wedstrijd is voor leerlingen die een bakkerij- of horecaopleiding volgen op niveau 2. Deelnemers aan de Gouden Gard (niveau 3 of 4) maken volgens een eigen thema een showtafel. De showtafel wordt gevuld met een showstuk, twee identieke desserttaarten, twee soorten friandises, twee soorten bonbons en gebakjes.

Naar alle berichten

BakkersLeague
p/a Postbus 332, 2800 AH Gouda
info@bakkersleague.nl — Tel. 0182-693030

BakkersLeague wordt mogelijk gemaakt door:
SSF Bakkersbedrijf
Stichting Jeugdvakwedstrijden
Gouden Gard
BakkersVakWedstrijden
Team Boulangerie
Nederlands Patisserie Team
Meesters Bulanger Patissier
Copyright © 2015-2024 NBOV BakkersLeague. Disclaimer