getoerd gerezen

Nederlands Kampioenschap brood- en banketbakken uitgesteld

Het Nederlands Kampioenschap brood- en banketbakken 2020 is uitgesteld. De wedstrijd zou op woensdag 15 april 2020 worden gehouden. Het is de bedoeling dat de wedstrijd later dit jaar nog wordt ingehaald.

Het bestuur van de Stichting Jeugdvakwedstrijden heeft dit besluit genomen vanwege de situatie rondom het coronavirus. De jaarlijkse strijd om het Nederlands Kampioenschap zou – net als de afgelopen jaren – wederom op het Rijn IJssel Vakschool Wageningen worden gehouden. Het bestuur gaat samen met de vakschool op zoek naar een nieuwe datum.

Naar alle berichten

BakkersLeague
p/a Postbus 332, 2800 AH Gouda
info@bakkersleague.nl — Tel. 0182-693030

BakkersLeague wordt mogelijk gemaakt door:
SSF Bakkersbedrijf
Stichting Jeugdvakwedstrijden
Gouden Gard
BakkersVakWedstrijden
Team Boulangerie
Nederlands Patisserie Team
Meesters Bulanger Patissier
Copyright © 2015-2024 NBOV BakkersLeague. Disclaimer