Inschrijving Meesterexamens 2021 geopend

De inschrijving voor de Meesterexamens Boulanger en Patissier die in juni 2021 plaatsvinden, is geopend. Iedere bakker die voldoet aan de voorwaarden kan zich inschrijven tot 15 juni 2020.

De voorwaarden om aan één van deze examens deel te nemen, zijn te vinden op onze website. Hier kunnen de kandidaten zich ook inschrijven. Voor beide examens doorlopen de kandidaten een intensief selectietraject dat bestaat uit vier onderdelen: 1. Beoordeling c.v. 2. Portfolioronde 3. Theorie Examen en 4. Praktijk Examen.

Vereniging de Meesters
Op dit moment telt de Vereniging de Meesters negen Meesters. Dit zijn Robèrt van Beckhoven, Hidde de Brabander, Peter Bienefelt, Wilfred Haafs, Daan Hesseling, Hiljo Hillebrand, Mark Plaating, Wietse Schiere en Rudolph van Veen.

Doel van de vereniging is om de Meesters het uithangbord van de branche te laten zijn. Alle meesters die in de toekomst hun titel behalen, worden automatisch lid van de vereniging. Hiermee groeit het aantal ambassadeurs ten gunste van de bakkerijbranche.

Naar alle berichten

BakkersLeague
p/a Postbus 332, 2800 AH Gouda
info@bakkersleague.nl — Tel. 0182-693030

BakkersLeague wordt mogelijk gemaakt door:
SSF Bakkersbedrijf
Stichting Jeugdvakwedstrijden
Gouden Gard
BakkersVakWedstrijden
Team Boulangerie
Nederlands Patisserie Team
Meesters Bulanger Patissier
Copyright © 2015-2024 NBOV BakkersLeague. Disclaimer