“Bread in the City” volgende wedstrijd voor BoulangerieTeam

Met het WK Boulangerie net achter de rug staat de volgende wedstrijd alweer voor de deur. Van 18 t/m 22 januari tijdens de vakbeurs Sigep in Rimini gaan Michel Schröder en Niek van Waarde samen met coach Mike Onasse aan de bak om een goed resultaat te halen.

Michel en Niek zijn op zondag 19 januari aan de beurt. Binnen acht uur maken zij dan diverse soorten brood, getoerd viennoiserieproducten, taarten, pizza’s, quiches en sandwiches. Alle producten worden samen met een showstuk gepresenteerd aan een Internationale jury.

Sterk deelnemersveld

Deze wedstrijd kenmerkt zich door een mooi en sterk deelnemersveld. Nederland neemt het op tegen zeven andere internationale teams. Zo doen China, Duitsland, Japan, Peru, Spanje, Taiwan en Zwitserland mee aan deze wedstrijd

Woensdag 22 januari tussen 10.00 en 12.00 uur worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Sigep is de grootste internationale ijsvakbeurs. Daarnaast richt de beursorganisatie zich ook op ambachtelijk brood en banket.

Niets missen van deze wedstrijden? Volg ons dan op Facebook en Twitter! Meer informatie over het BoulangerieTeam is te vinden op www.boulangerieteam.nl

Naar alle berichten

BakkersLeague
p/a Postbus 332, 2800 AH Gouda
info@bakkersleague.nl — Tel. 0182-693030

BakkersLeague wordt mogelijk gemaakt door:
SSF Bakkersbedrijf
Stichting Jeugdvakwedstrijden
Gouden Gard
BakkersVakWedstrijden
Team Boulangerie
Nederlands Patisserie Team
Meesters Bulanger Patissier
Copyright © 2015-2024 NBOV BakkersLeague. Disclaimer