BoulangerieTeam pakt brons op EK Boulangerie 2019

Na een spannende wedstrijd zijn Kris Huijsman, Bas Goossen en Gerrit Huckriede samen met coach Peter Bienefelt op de derde plaats geëindigd tijdens de 20e editie van het EK Boulangerie in Nantes. Het podium werd aangevuld met nummer twee Italië en winnaar Frankrijk.

De jury waardeerde de ingeleverd producten van Nederland en gaf aan dat het van hoog niveau was. Coach Peter Bienefelt is dan ook erg blij: “Het team heeft tijdens de wedstrijd super gewerkt. Niet alleen individueel, maar ook de onderlinge samenwerking was enorm goed. De mannen hebben er alles aan gedaan om mooie producten neer te leggen, alle lof voor het team! Na een jaar lang trainen is dit een prachtige beloning.”

Indrukwekkend

De showtafel was indrukwekkend en was voorzien van tientallen producten. Naast het sierstuk lagen er diverse broden en viennoiserie producten. Het centrale thema was de Nederlandse bakkerij door de jaren heen. Naast Nederland namens ook België, Denemarken, Frankrijk, Italië, Spanje, Oekraïne en Zwitserland deel aan het EK.

Naar alle berichten

BakkersLeague
p/a Postbus 332, 2800 AH Gouda
info@bakkersleague.nl — Tel. 0182-693030

BakkersLeague wordt mogelijk gemaakt door:
SSF Bakkersbedrijf
Stichting Jeugdvakwedstrijden
Gouden Gard
BakkersVakWedstrijden
Team Boulangerie
Nederlands Patisserie Team
Meesters Bulanger Patissier
Copyright © 2015-2024 NBOV BakkersLeague. Disclaimer